• Mantelzorgwoning
  • Informatie

Mantelzorgwoning bouwen: ons gestroomlijnde proces

Als u op zoek bent naar een mantelzorgwoning, wilt u natuurlijk weten hoe het bouwproces in zijn werk gaat. Bij DUBLO hebben we onze procedures zo efficiënt gemaakt dat we snel kunnen werken zonder de kwaliteit van onze mantelzorgwoningen te schaden. Hieronder vindt u een overzicht van elke fase van het bouwproces:

Fase 1: Configuratie / kennismaking

In onze configurator kunt u de globale uitstraling van uw mantelzorgwoning zelf bepalen, we hebben een kleine voorzet gegeven maar laten u alles naar wens aanpassen. Wanneer de configuratie naar wens is stuurt u de offerte aanvraag op waarna we binnen enkele werkdagen contact met u opnemen.

We beginnen met een persoonlijk gesprek waarin we uw wensen en behoeften voor uw mantelzorgwoning bespreken. We zullen u wijzen op de beschikbare opties en materialen en geven u een idee van de kosten. Dit helpt ons om uw wensen nauwkeurig vast te stellen.

Fase 2: Offerte traject

Na dit eerste gesprek bieden wij u een offerte aan die volledig is afgestemd op uw wensen en eisen. In deze offerte ontvangt u een duidelijk overzicht van alle kosten.

Fase 3: Opdracht

Bent u het eens met onze offerte? Dan gaan we verder en tekent u de opdracht tot het bouwen van uw mantelzorgwoning.

Fase 4: Werkvoorbereiding

We plannen en bereiden het bouwproces voor. We maken technische tekeningen en controleren de bouwvoorschriften. Wanneer alles is doorgesproken, bestellen en produceren we alle benodigde bouwmaterialen speciaal voor uw mantelzorgwoning. Zodra alle bouwmaterialen gereed zijn, maken we een afspraak voor de montage van uw mantelzorgwoning op locatie.

Fase 5: Opbouw op locatie van het casco

We beginnen met de opbouw van het casco van uw mantelzorgwoning op locatie. Het casco is de basis van uw mantelzorgwoning en wordt in enkele dagen gerealiseerd!

Fase 6: Afbouw van de woning

Na de opbouw van het casco starten we met de afbouw van uw mantelzorgwoning. Dit omvat onder andere de installatie van de binnenwanden, elektriciteit, waterleidingen, verwarming en de afwerking van de muren en vloeren.

Fase 7: Oplevering

Wanneer de bouw van uw mantelzorgwoning is voltooid, volgt de oplevering. We lopen samen met u door de woning om te controleren of alles naar wens is. Daarna ontvangt u de sleutels van uw nieuwe mantelzorgwoning.

Als specialist in maatwerk en hoogwaardige mantelzorgwoningen zijn we bij DUBLO trots op ons strakke bouwproces. Hopelijk heeft deze uitleg u geholpen om een beter beeld te krijgen over hoe wij werken. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!