Over ons

Maak je plannen voor het bouwen van een loods, garage, stal of mantelzorgwoning? En wil je graag zelf beslissen over hoe die eruit komt te zien? DUBLO geeft je deze ruimte.

Dublo geeft je de ruimte

Maak je plannen voor het bouwen van een loods, garage, stal of mantelzorgwoning? En wil je graag zelf beslissen over hoe die eruit komt te zien? DUBLO geeft je deze ruimte. Wij zijn je ervaren partner bij het realiseren van je nieuwe pand, volledig volgens jouw wens. DUBLO heeft haar expertise vertaald naar een concept waarbij je zelf aan de slag kunt met het ontwerpen. Met onze configurator creëer je het bijgebouw dat helemaal aansluit bij jouw bouwwens.

Meer dan 10 jaar ervaring

Wij van DUBLO hebben al meer dan tien jaar ervaring in het plaatsen van duurzame bijgebouwen. De door ons geplaatste panden zijn veelal zakelijk in gebruik, bijvoorbeeld als werkplaats, bedrijfskantine of loods. Maar ze blijken ook ideaal voor particuliere doeleinden zoals een garage, opslagruimte of tijdelijke woonruimte.

Wij geloven dat de eindgebruiker zelf als geen ander weet hoe het nieuw pand eruit moet zien. Dit resulteert in de meest unieke bouwwerken die wij dagelijks plaatsen door heel Nederland. In onze configurator ontdek je de vele mogelijkheden om een DUBLO, vanaf een solide basis, volledig te personaliseren. Dit duurzame en multifunctionele bijgebouw gaat generaties lang mee en is een aanwinst op het terrein. Werk daarom met ons samen voor een duurzaam resultaat dat staat als een huis.

Vrijblijvend informatie en advies

Onze kennis en ervaring voor het bouwen van jouw DUBLO delen we graag. Daarom geven wij vrijblijvend informatie en advies. Wil je meer weten over de plaatsingsmogelijkheden, de materialen of de prijs? Of heb je een ontwerpverzoek die je niet kunt vinden op onze website? Kom met al je vragen en ideeën naar ons toe. Omdat elke DUBLO uniek is, zoeken we graag voor een ieder persoonlijk naar het ultieme resultaat. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer weten over de oplossingen van DUBLO?

Wij staan voor je klaar! Stel je vraag, wij zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en helpen je graag verder met al je vragen.