Mantelzorgwoning

Met DUBLO bieden we een ideale basis voor een mantelzorgwoning op maat

Met DUBLO bieden we een ideale basis voor een mantelzorgwoning op maat met isolatiewaarden vergelijkbaar met die van een nieuwbouwwoning en een glad afgewerkte betonvloer in verschillende standaard-afmetingen. Maar dat is nog niet alles: met behulp van onze DUBLO-configurator bepaal je eenvoudig zelf de posities en aantallen van de raam- en deurpartijen om je gepersonaliseerde zorgwoning te ontwerpen.

We begrijpen dat elke mantelzorgsituatie uniek is en daarom bieden we ook aanpassingen aan voor indelingen, installaties, vloerverwarming of een opbergzolder. Het voorbereidende werk nemen we mee in ons proces, zodat we een goede basis hebben om de mantelzorgwoning op maat te realiseren.

Onze modellen Anson (50 m2), Forsan (75 m2) en Menard (100 m2) zijn bij uitstek geschikt als gepersonaliseerde zorgwoning met een maximale afmeting van 100 m2. Natuurlijk zijn andere afmetingen ook mogelijk en ons bouwprincipe blijft hetzelfde: een robuuste en goed geïsoleerde DUBLO, op een snelle manier gerealiseerd.

Heb je specifieke wensen en behoeften voor je mantelzorgwoning op maat? Neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en jouw DUBLO omzetten naar de perfecte gepersonaliseerde zorgwoning die aan al jouw wensen en behoeften voldoet.

Configureren

Maak een keuze uit de onderstaande modellen