Model

Anson M

Aantal m² 50
Afmeting m¹ 5 x 10
Prijs excl. € 49.500,-
Prijs incl. € 59.895,-
DUBLO

De casco mantelzorgwoning type Anson-M van 50m2 is een geweldige oplossing voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare en flexibele woning met veel mogelijkheden. De afmetingen van 5 bij 10 meter bieden voldoende ruimte voor uw comfort en welzijn. De goothoogte van 3 meter en de nokhoogte van 5 meter geven een gevoel van ruimte en licht.

Deze woning is ontworpen met de nieuwste isolatietechnieken, waardoor de isolatiewaardes vergelijkbaar zijn met die van een nieuwbouw woning. Hierdoor wordt u verzekerd van een aangenaam binnenklimaat, zonder te veel energie te hoeven verbruiken.

Of u nu op zoek bent naar een rustige plek voor uzelf of als ondersteuning voor uw dierbaren, onze Dublo biedt alles wat u nodig heeft.

Al onze Dublo’s zijn voorzien van een glad afgewerkte betonvloer, deze betonvloeris in verschillende kleuren en texturen uit te voeren, waardoor ze eenvoudig aan uw persoonlijke stijl aangepast kunnen worden.

Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en te begeleiden bij elke stap van het proces. Of u nu vragen heeft over de woning zelf, of over de mogelijkheden, wij staan altijd voor u klaar.

Bent u geïnteresseerd in onze casco mantelzorgwoning en wilt u meer informatie? Bekijk dan gerust onze website of neem contact op voor een rondleiding en een gesprek met onze werknemers.

Model configureren