Wat is DUBLO?

Wat is een DUBLO precies? Heel concreet: een DUBLO is een oersterk bijgebouw, met een betonnen fundering en stalen spanten.

Wat is DUBLO precies?

Een DUBLO is een concept waarbij je zelf een duurzaam pand ontwerpt. Het gebouw is oersterk door de betonnen fundering, stalen spanten en -gordingen. De dak- gevel- en wandbekleding is van slijtvaste, onderhoudsarme beton- en sandwichpanelen, met zetwerk in kleur. Elke DUBLO heeft een betonvloer en is optioneel uit te breiden met een verdiepingsvloer. Je ontwerpt jouw DUBLO met onze DUBLO-configurator. Beslis zelf over tal van opties, zoals het materiaal- en kleurgebruik en de positionering van ramen en deuren.

Dublo. geeft je de ruimte.

Elke DUBLO is standaard voorzien van een geïsoleerde, elektrische roldeur, loopdeur en raampartij op een positie naar keuze. Vanaf ons basisvoorstel is iedere DUBLO helemaal naar eigen stijl aan te passen. Jij bepaalt altijd zelf de kleuren, de (rand-)afwerking en de posities van deuren en ramen. 

Uitgelichte modellen

De duurzaamheid van DUBLO

Hoogwaardig geïsoleerd

Duurzame esthetiek met stootvaste betonplint

Stijlvaste, onderhoudsarme dak- en wandbekleding

30 jaar garantie op coating

Vrijwel volledig remontabel

Optioneel te leveren met warmtepomp en zonnepanelenpakket

De werkwijze van DUBLO

DUBLO geeft bouwers de ruimte door alle hen handvatten te bieden voor het ontwerpen van een nieuw pand. Met onze configurator neem je zelf plaats aan de tekentafel. Waarbij je direct ziet wat jouw keuzes doen met het financiele plaatje. Natuurlijk staan wij in dit proces voor je klaar om te helpen, vanaf het eerste ruwe idee tot de uiteindelijke realisatie.

1. Kies de basis
De solide basis fungeert als vertrekpunt voor jouw eigen ontwerp. Afhankelijk van de grootte van jouw perceel, mag je een x aantal meters vergunningsvrij bijbouwen. Op basis daarvan kies jij uit één van de DUBLO’s. De afmetingen van onze modellen zijn hierop afgestemd. Zijn je DUBLO-plannen groter dan vergunningsvrij is toegestaan? Kies dan gerust een grotere DUBLO, maar zorg voor een vergunning. Wil je hulp hierbij? DUBLO verzorgt dit graag voor je.

2. Start met het ontwerp
Natuurlijk is jouw persoonlijke smaak en je bedoeling met DUBLO allesbepalend in het ontwerp. Daarom biedt DUBLO maar liefst vierhonderd opties om jouw ontwerp te personaliseren. Wat je ook kiest, alle eindresultaten voldoen aan de vereisten die zijn vastgelegd in het Bouwbesluit.

Is jouw DUBLO naar wens? Dan zie je direct de prijs. De getoonde prijs is inclusief levering én de plaatsing. Daarbij zijn alle montagekosten inbegrepen, tot het laatste schroefje!

3. Start met de bouw
Bestelling geplaatst? Dan nemen wij jouw DUBLO direct in behandeling. Zodra alle bouwmaterialen compleet zijn start de bouw. In de regel is dit zo’n acht weken na het ontvangst van je order. Dankzij onze ervaring is onze werkwijze uiterst efficient. Tussen het moment dat we voor het eerst je terrein oprijden voor het grondwerk en we de laatste schroef indraaien, zit doorgaans slechts enkele dagen tot hooguit een week.

Bij de meeste klanten staat hun DUBLO al binnen twee maanden na ontvangst van de order, en is de nieuwe ruimte klaar voor gebruik. We zijn trots op de resultaten van onze pragmatische aanpak. Oplevering binnen deze tijdspanne hanteren wij ook als richtlijn bij de realisatie van jouw nieuwe pand.

DUBLO zelf monteren?
Kan ik een DUBLO zelf monteren? Ja, DUBLO geeft ook alle ruimte aan zelfbouwers. Elke DUBLO is te bestellen als zelfbouwpakket. Ontwerp jouw DUBLO in de configurator, voltooi je het proces en bestel daarmee eenvoudig alle materialen. Wij leveren alles op locatie in heel Nederland en je kunt direct aan de slag!

LET OP: maak de keuze voor zelf monteren voorafgaand aan het bestelproces. Bij vragen hierover, neem dan altijd contact op. Wij denken graag met je mee!