Bedrijfshal in Woudenberg

Over dit project

DUBLO heeft onlangs een prachtig project afgerond waarbij zeer tevreden opdrachtgevers betrokken waren. Het gebouw is voorzien van een prefab betonnen plint met een gedetailleerd steenmotief, geïsoleerde dak- en wandbeplating, aluminium kozijnen en geïsoleerde overheaddeuren. Het voldoet volledig aan de hoge standaarden waar DUBLO om bekendstaat.

De uitstraling van DUBLO voldeed volledig aan de wensen van de opdrachtgever. Echter, de opdrachtgever had behoefte aan ruimere afmetingen dan aanvankelijk op de website werden aangeboden. Om aan deze specifieke eisen tegemoet te komen, heeft DUBLO de opdrachtgever actief betrokken bij het ontwerpproces. Samen hebben ze een grotere afmeting bepaald, die weliswaar niet binnen de categorie van vergunningsvrij bouwen viel.

Om de gewenste afmetingen te realiseren, heeft DUBLO nauw samengewerkt met R.G. Geurtsen Bouwkundig Teken- en Adviesbureau om de vereiste vergunning voor dit bijzondere DUBLO XL-project aan te vragen. Nadat de vergunning was verkregen, heeft DUBLO in een kort tijdsbestek dit prachtige project gerealiseerd, waarna de opdrachtgever het in gebruik kon nemen.

Met deze succesvolle realisatie bewijst DUBLO opnieuw dat ze de juiste partner zijn, zelfs voor projecten met grotere afmetingen. Klanten kunnen altijd vertrouwen op de deskundigheid en flexibiliteit van DUBLO om aan hun specifieke wensen te voldoen, inclusief het verkrijgen van de benodigde vergunningen.

Specificaties

Afmeting
20x45m1
Oppervlakte
900m2
Wand
Microribpaneel (RAL7021)
Dakpanelen
Golfpaneel (RAL7021)
Kozijnen
Aluminium (RAL7021)
Plint
Prefabbeton (Steenmotief rood/bruin)