Loods in Ede

Over dit project

In Ede is een prachtig bijgebouw gerealiseerd dat de aandacht trekt. Het gebouw is opgebouwd uit geïsoleerde wandpanelen met een microrib profilering, en geïsoleerde dakpanelen die zorgen voor optimale energie-efficiëntie. De aluminium kozijnen en geïsoleerde overheaddeur geven het bijgebouw een moderne uitstraling.

De voorgevel van het bijgebouw is voorzien van potdekselprofielplaten in een stijlvolle zwarte kleur in houtnerfprofilering. Dit geeft het gebouw een tijdloze en karakteristieke uitstraling.

Voor de dakgoten zijn er aluminium getrokken goten met afvoeren gebruikt, waardoor niet alleen de functionaliteit wordt gewaarborgd, maar ook een strakke en professionele afwerking wordt bereikt.

Een kenmerk van dit project is het gebruik van geïsoleerde betonplinten tot peil. Dit zorgt voor een strakke gevellijn en draagt bij aan een harmonieus ontwerp.

Al met al is dit gerealiseerde bijgebouw een prachtig voorbeeld van vakmanschap en aandacht voor detail. Het combineert moderne materialen en technieken met een tijdloze uitstraling, waardoor het bijgebouw zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Specificaties

Afmeting
12,5x30m1
Oppervlakte
375m2
Wand
Potdekselprofielplaat (RAL9005 Houtnerf) & Microribpaneel (RAL9007)
Dak
TR3+ paneel (RAL7016)
Kozijnen
Aluminium (RAL9006)