Loods in Uden

Loods in Uden | DUBLO

Over dit project

Nieuwe loods in Uden

Bij DUBLO hebben we een nieuwbouw loods geplaatst in Uden. Met goothoogte van 3 meter en een nokhoogte van 5 meter, biedt deze ruimte veel mogelijkheden. Of je nu extra opslagruimte nodig hebt, plek zoekt voor je spullen, of een handige werkruimte wilt, deze loods biedt het allemaal.

Een duurzame loods

Deze loods is voorzien van een geïsoleerde betonnen plint. Daarbovenop hebben we geïsoleerde wandpanelen in de kleur Juniper green geplaatst. Het dak is gemaakt van sandwich golfpanelen in de kleur terracotta. De kunststofkozijnen en de geïsoleerde overheaddeur zorgen ervoor dat de loods niet alleen functioneel is, maar geven ook een goed contrast.

Door de loods goed te isoleren, ontstaan er verschillende voordelen, zoals het verlagen van energiekosten, het verminderen van geluidsoverlast, de bescherming van goederen, en het milieuvriendelijker maken van de loods. Door het energieverbruik te verminderen, draagt de isolatie bij aan het verlagen van de CO2-uitstoot en het verminderen van de ecologische voetafdruk van de loods.

Neem Vandaag Nog Contact Op!

Ben jij op zoek naar een professionele en goed uitgeruste loods in Uden? Zoek dan niet verder! DUBLO biedt de perfecte oplossing voor al jouw werkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen.

Bij DUBLO begrijpen we dat elk project uniek is, daarom bieden we maatwerkoplossingen die volledig zijn afgestemd op jouw behoeften. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om je te assisteren bij het realiseren van je doelen.

Specificatie

Afmeting
7x14,25m1
Oppervlakte
100m2
Wand
Betonpaneel glad grijs beton & Microribpaneel (Juniper green)
Dak
Golf paneel (Terracotta)
Kozijnen
Kunststof (RAL9001)

Meer weten over de oplossingen van DUBLO?

Wij staan voor je klaar! Stel je vraag, wij zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en helpen je graag verder met al je vragen.