Mantelzorgwoning in Woudenberg

Over dit project

DUBLO heeft een prachtig bijgebouw gerealiseerd dat perfect past in een landelijke omgeving. Het gebouw is ontworpen met oog voor detail en uitgevoerd in een stijlvolle landelijke uitstraling. Een opvallend kenmerk van dit bijgebouw is de gemetselde plint, die een solide basis vormt voor het geheel.

De buitenzijde van het pand is bekleed met zwart stalen potdekselprofielplanken met een houtnerfprofiel, wat de charme van Zweeds rabat oproept. Deze bekleding geeft het bijgebouw een tijdloze en authentieke uitstraling, perfect passend bij het landelijke karakter.

Het dak en de wanden van het pand zijn voorzien van geïsoleerde beplating, wat zorgt voor een goede isolatie en energie-efficiëntie. De luifels zijn opgebouwd uit douglas constructie, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een warme en natuurlijke uitstraling heeft.

De kozijnen van het bijgebouw zijn gemaakt van kunststof in een stijlvolle witte kleur en zijn voorzien van HR++ beglazing. Dit zorgt voor een goede isolatie en draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat.

Om het geheel af te maken, is er gekozen voor een zinken dakgoot als regenwaterafvoer. Dit geeft het bijgebouw een elegante en hoogwaardige afwerking.

Al met al is dit gerealiseerde bijgebouw van DUBLO een prachtig voorbeeld van vakmanschap en aandacht voor detail. Het combineert de landelijke stijl met moderne materialen en technieken, waardoor het een perfecte aanvulling is op elke landelijke omgeving.

Specificaties

Afmeting
10x30m1
Oppervlakte
300m2
Wand
Potdekselprofielplaat (RAL9005 Houtnerf)
Dakpanelen
Golfpaneel (RAL7016)
Kozijnen
Kunststof (RAL9001)
Plint
Metselwerk (Rood/bruin)

Meer weten over de oplossingen van DUBLO?

Wij staan voor je klaar! Stel je vraag, wij zijn bereikbaar per telefoon, mail of WhatsApp en helpen je graag verder met al je vragen.